Ukucaj KLER
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj: 141290 cena 41,3 den./SMS so ddv

KLER (1969)

Ime: Kler

Mesto stanovanja: Skoplje

Visina/Težina: 171cm / 59kg

Horoskop: Škorpija

O meni: Родена сум во Америка,но таму најмалку имам живеено,често патувам поради работата,патот ме донесе сега овде во Македонија на подолг временски период.Би сакала ноќите да не ми бидат повеќе толку празни,пиши ми доколку сакаш да ја надополниш таа празнина.

U SMS poruci piši: KLER TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 141290 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku

TRENUTNO DOSTUPNI ZA DOPISIVANJE

AGATA

(Kosovo, Makedonija)

Балетот е мојата професија и поради работата во послед...

pogledaj profil »

ANA

(Skoplje)

Дојдов во Скопје да живеам со баба ми.Ми треба друштво,...

pogledaj profil »

KLER

(Skoplje)

Родена сум во Америка,но таму најмалку имам живеено,че...

pogledaj profil »

ELIZA

(Prilep)

Се омажив тука во Прилеп,на невидено,и за брзо време се ...

pogledaj profil »

LARISA

(Skoplje)

Смирена и повлечена,јас би сакала да ми пише некој кој ...

pogledaj profil »

MADLENA

(Skoplje)

Професор по музика,во потрага сум по некој што е многу ...

pogledaj profil »

GABRIJELA

(Kumanovo)

Романтична,мека,чувствителна,за вистински човек кој з...

pogledaj profil »

ELENA

(Tetovo)

Студент сум и многу сакам да се забаваувам.Сакам мажи о...

pogledaj profil »

ALISA

(Prilep)

Работам како танчерка во еден ноќен клуб,многу мажи са...

pogledaj profil »

LINA

(Skoplje)

Живеев долго време во Хонг Конг со мојата мајка,татко м...

pogledaj profil »

HANA

(Veles)

Ја сакам природата,пешачење,класична музика.Јас сум ро...

pogledaj profil »

JULA

(Tetovo)

Се омажив овде во Тетово,мојот маж многу често е на пат,...

pogledaj profil »

TAMARA

(Vinica)

Јас сум во потрага по момче.Сакам да запознаам некој ко...

pogledaj profil »

UNA

(Bitola)

На овој начин сакам да запознаам млад човек за сериозн...

pogledaj profil »

ANGELA

(Veles)

Се вратив од Париз,каде што пораснав,тука се моите коре...

pogledaj profil »

EVGENIJA

(Ohrid )

Поединечни,бизнис интереси,често патувам.Ова е мојот н...

pogledaj profil »

LEONA

(Berov)

Немам искуство во романтични врски,а тоа се должи на мо...

pogledaj profil »

NEDA

(Bitola)

Поради работните обврски,многу често сум во Македониј...

pogledaj profil »

MARTINA

(Gostivar)

Поради работните обврски и честите патувања,јас не усп...

pogledaj profil »

JOSIPA

(Skopje)

Наставничка,разведена,во потрага по некој што ќе може ...

pogledaj profil »

MARIKA

(Skopje)

Пред некое време дојдов да живеам во Скопје.Моментало ...

pogledaj profil »

ZORANA

(Skopje)

Мажена сум во Скопје,а инаку родена сум во Белград.Нема...

pogledaj profil »

AFRODITA

(Štip)

Интересна,подготвена за секаков вид на авантура,се оби...

pogledaj profil »

FILIPA

(Skopje)

Студирам и се занимавам со кошарка,затоа сум дојдена о...

pogledaj profil »

GLORIJA

(Kičevo)

Ако сте во потрага по авантура,вие сте на вистинското м...

pogledaj profil »

OLIVERA

(Skoplje)

Манекенка,често на пат,немам многу време за да запозна...

pogledaj profil »

UBAVKA

(Skoplje)

Јас сум разведена и сега конечно слободно дишам.имам ж...

pogledaj profil »

DINA

(Prilep)

Чувствителна сум и нежна,искрена,шармантна,вредна.Ава...

pogledaj profil »

EMA

(Strumica)

Сакам смс допишување,дружење,сакам да запознавам нови ...

pogledaj profil »

RITA

(Kumanovo)

Се разведов од сопругот Србин со кој долго време бев во...

pogledaj profil »

VASKA

(Strumica)

Доколку сакаш средба со слободна и убава девојка,испра...

pogledaj profil »

GALA

(Veles)

Повлечена сум и мирна девојка и барам сериозен маж за в...

pogledaj profil »

INES

(Skoplje)

Мили мои,мене не ме интересира машката анатомија полна...

pogledaj profil »

ZANA

(Bitola)

Би сакала преку овој сервис за запознавање да ми пише с...

pogledaj profil »

OLENA

(Bitola)

Во потрага по надарени и доминантни мажи кои уживаат д...

pogledaj profil »

SRNA

(Kruševo)

Секси,симпатична,ги сакам мажите што знаат да уживаат ...

pogledaj profil »

ZOJA

(Tetovo)

Слободна сум,со завидливи облини и голем сексуален апе...

pogledaj profil »

JOANA

(Prilep)

Богата русокоса со голем задник и големи гради,сакам м...

pogledaj profil »

KLARA

(Štip)

Мојот татко беше офицер во ЈНА во поранешна Југославиј...

pogledaj profil »

LIZA

(Gostivar)

Слободна,среќно разведена(се вратив после 15 год. Малтр...

pogledaj profil »

LUNA

(Kavadarci)

Сакаш да запознаеш згодна црнокоса,пиши ми и се што те ...

pogledaj profil »

NEVA

(Bitola)

Под присила се доселив овде од Босна и сега се чувствув...

pogledaj profil »

VENERA

(Veles)

Јас сум една размазена богаташка која се најде во Веле...

pogledaj profil »

FETISH

(Tetovo)

Ćao, ako si muškarac koji želi da oseti moja negovana stopala na sebi, da uživaš u njima, da mi...

pogledaj profil »
Back to top