Ukucaj DOROTEA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
141290
cena 41,3 den./SMS so ddv

DOROTEA (1981)

Ime: Dorotea

Mesto stanovanja: Makedonija

Visina/Težina: 168cm / 55kg

Horoskop: Bik

O meni: Сакам забава и дружење,за никогаш да не ми биде досадно.Дојдов да летувам во Охрид,тука ја запознав мојата другарка што живее во охрид и решив да останам малку подолго кај неа.Сега ми недостасува момче,кој ќе биде неуморен како јас,пиши ми,те чекам

U SMS poruci piši: DOROTEA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 141290 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top