Dobro došli na sajt kuckanje.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Zaboravite na usamljenost i pronađite osobu za Vas iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Švajcarske, Austrije i Nemačke. Odaberite devojku iz naših ličnih sms oglasa i prepustite se uživanju.

Devojke za vezu, lični sms oglasi – Kuckanje Makedonija

ANGELA

(Veles)

Се вратив од Париз,каде што пораснав,тука се моите коре...

pogledaj profil »

LIZA

(Gostivar)

Слободна,среќно разведена(се вратив после 15 год. Малтр...

pogledaj profil »

TAMARA

(Vinica)

Јас сум во потрага по момче.Сакам да запознаам некој ко...

pogledaj profil »

DINA

(Prilep)

Чувствителна сум и нежна,искрена,шармантна,вредна.Ава...

pogledaj profil »

VELA

(Ohrid)

Сакам смс допишување,дружење,сакам да запознавам нови ...

pogledaj profil »

MARIKA

(Skopje)

Пред некое време дојдов да живеам во Скопје.Моментало ...

pogledaj profil »

ZOJA

(Tetovo)

Слободна сум,со завидливи облини и голем сексуален апе...

pogledaj profil »

UBAVKA

(Skoplje)

Јас сум разведена и сега конечно слободно дишам.имам ж...

pogledaj profil »

TARA

(Prilep)

Еве ме конечно во Македонија,татковината на мојата мај...

pogledaj profil »

VASKA

(Strumica)

Доколку сакаш средба со слободна и убава девојка,испра...

pogledaj profil »

GALA

(Veles)

Повлечена сум и мирна девојка и барам сериозен маж за в...

pogledaj profil »

JOSIPA

(Skopje)

Наставничка,разведена,во потрага по некој што ќе може ...

pogledaj profil »

LINA

(Skoplje)

Живеев долго време во Хонг Конг со мојата мајка,татко м...

pogledaj profil »

FILIPA

(Skopje)

Студирам и се занимавам со кошарка,затоа сум дојдена о...

pogledaj profil »

LUNA

(Kavadarci)

Сакаш да запознаеш згодна црнокоса,пиши ми и се што те ...

pogledaj profil »

DAMJANA

(Skoplje)

Се занимавам со новинарство,поради работата често пат...

pogledaj profil »

STELA

(Kočani)

Јас сум слободна,осамена и романтична душа.Сакам да за...

pogledaj profil »

BRENA

(BIH, Makedonija)

Танчерка,поради работата често сум во Скопје,сега сум ...

pogledaj profil »

INES

(Skoplje)

Мили мои,мене не ме интересира машката анатомија полна...

pogledaj profil »

NINA

(Gostivar)

Јас сум едноставна жена,со просечен изглед,друштвена,н...

pogledaj profil »

RITA

(Kumanovo)

Се разведов од сопругот Србин со кој долго време бев во...

pogledaj profil »

ELIZA

(Prilep)

Се омажив тука во Прилеп,на невидено,и за брзо време се ...

pogledaj profil »

GABRIJELA

(Kumanovo)

Романтична,мека,чувствителна,за вистински човек кој з...

pogledaj profil »

EMA

(Strumica)

Сакам смс допишување,дружење,сакам да запознавам нови ...

pogledaj profil »

MARTINA

(Gostivar)

Поради работните обврски и честите патувања,јас не усп...

pogledaj profil »

KLARA

(Štip)

Мојот татко беше офицер во ЈНА во поранешна Југославиј...

pogledaj profil »

OLIVERA

(Skoplje)

Манекенка,често на пат,немам многу време за да запозна...

pogledaj profil »

VENERA

(Veles)

Јас сум една размазена богаташка која се најде во Веле...

pogledaj profil »

LEONA

(Berov)

Немам искуство во романтични врски,а тоа се должи на мо...

pogledaj profil »

Devojke za upoznavanje, sms dopisivanje

Back to top